Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Μάθε παιδί μου... τις «αξίες» των ΗΠΑ


«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ» ΕΛΛΑΔΑΣ - ΗΠΑ

Στο πλαίσιο του «Στρατηγικού Διαλόγου» με τις ΗΠΑ που ξεκίνησε επί ΣΥΡΙΖΑ και δεσμεύεται να πάει παραπέρα η κυβέρνηση ΝΔ

Χωρίς να χαθεί ούτε μέρα συνεχίζεται και επιταχύνεται, επί κυβέρνησης ΝΔ, η υλοποίηση των αποφάσεων του περιλάλητου «Στρατηγικού Διαλόγου» μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ. Διαδικασία που εγκαινιάστηκε το Δεκέμβρη στην Ουάσιγκτον επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και αφορά στο βάθεμα της εμπλοκής στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ σε μια σειρά από πεδία, μεταξύ των οποίων και η Εκπαίδευση, αναδεικνύοντας ξανά και ξανά ότι η κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη έρχεται να οικοδομήσει πάνω σε ό,τι - επικίνδυνο και αντιλαϊκό - ξεκίνησε να χτίζει αυτή του Αλ. Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, το πρώτο γκρουπ 9 Ελλήνων μαθητών που έχουν ενταχθεί στο αμερικανικό πρόγραμμα FLEX («Future Leaders Exchange Program», «Πρόγραμμα Ανταλλαγών Μελλοντικών Ηγετών») ετοιμάζεται να αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, προκειμένου να φοιτήσουν για ένα χρόνο σε αμερικανικά γυμνάσια και λύκεια. Πριν από την αναχώρησή τους, μάλιστα, κλήθηκαν στην πρεσβεία για τις τελευταίες συνεννοήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου