Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

<<Πανηγύρι» με τα ράντζα στο Νοσοκομείο «Αττικόν» και η Κυβέρνηση εξυμνεί τη συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα Υγείας αντί να τον επιτάξει

Ακόμη και τώρα, που τα νοσοκομεία της Αττικής έχουν οδηγηθεί σε «έμφραγμα» λόγω των κρουσμάτων του κορονοϊού, η κυβέρνηση αρνείται την επίταξη του ιδιωτικού τομέα της Υγείας. Αντί για την ικανοποίηση αυτού του αιτήματος των υγειονομικών και του εργατικού - λαϊκού κινήματος, που καταγγέλλουν ότι πάνω από 60 ράντζα στην προχθεσινή εφημερία του ΑΤΤΙΚΟΥ. Συνωστισμός ασθενών, συνοδών, γιατρών, νοσηλευτών στους διαδρόμους. Υγειονομική βόμβα. Δεν βαριέσαι… Κανένας λόγος ανησυχίας! Παρά τις εμπεριστατωμένες προτάσεις των εργαζομένων. 10 χρόνια τάζουν ότι θα λύσουν το πρόβλημα. Ούτε ο κορονοϊός δεν στάθηκε ικανός να δαμάσει τις ψεύτικες υποσχέσεις τους.  

Η δε κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη διεμήνυσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών πως «πάντα η κυβέρνηση συνεργάζεται με τον ιδιωτικό τομέα», τον οποίο τόσο η σημερινή όσο και η προηγούμενη κυβέρνηση «μπουκώνουν» με χρήμα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ bellosblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου