Τρίτη 5 Απριλίου 2022

ΚΟ ΚΚΕ: Ο Ζελένσκι είναι μέρος του προβλήματος – Την ίδια στάση θα είχαμε, αν ήταν προσκεκλημένος στη Βουλή ο Πούτιν ή ο Μπάιντεν!

Τις τελευταίες μέρες σηκώθηκε κουρνιαχτός στα αστικά ΜΜΕ και κόμματα ότι προσβλήθηκαν οι «δυτικές μας αξίες» από την απόφαση να μην παραστούν οι βουλευτές του ΚΚΕ κατά την επερχόμενη ομιλία του Ζελένσκι προς την ελληνική Βουλή. Εγινε λόγος για «ελληνικά παράδοξα», «...ενός εχθρικού προς τη δημοκρατία κόμματος που παριστάνει το προοδευτικό και έχει κατά κόρον στηρίξει αυταρχικά και ολοκληρωτικά καθεστώτα», «...Από μια άποψη αυτή είναι και η στάση που αρμόζει στο Κόμμα: Να καταγραφεί στους απόντες».

Η καταδίκη της απαράδεκτης εισβολής και του ιμπεριαλιστικού πολέμου που διεξάγει η Ρωσία στο έδαφος της Ουκρανίας, και ταυτόχρονα η αλληλεγγύη προς τον λαό της Ουκρανίας δεν έχει καμία σχέση με την οποιαδήποτε στήριξη στον Πρόεδρο Β. Ζελένσκι. Την ίδια στάση θα κρατούσαμε, αν στη βουλή προσκαλούνταν να μιλήσει ο Πρόεδρος της Ρωσίας Πούτιν ή ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν.

Κύριε Πρόεδρε,

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ bellosblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου